Web based trainingen over E-learning

Op de weblog; Powerlearning (van Marcel de Leeuwe) kun je 3 web-based trainingen vinden over E-learning:

• E-learning Basics: wat is E-learning (en leren in algemeen), blended learning, media, didactische modellen binnen (e-)learning en diverse voorbeelden.
  • E-learning Tools: De training gaat in op verschillende tools zoals: Learning management systems, Authoring tools, e-Assessment, E-portfolio, etc. Daarnaast wordt behandeld wat Open source is en wat learning standards zijn. (Ook weer voorzien van voorbeelden.)
  • E-learning trends: Aan de orde komen huidige trends zoals: Web2.0, Game based learning, Pod/vodcasting, Open concepts. De training eindigt met een blik op de toekomst. (Ook hier is de training weer voorzien van diverse voorbeelden).

Deze trainingen zijn zeer zeker de moeite waard, om eens te bekijken voor iedereen die meer over E-learning en de mogelijkheden van ICT in het onderwijs wil weten. Het wordt op een duidelijke en leuke (activerende) manier aangeboden.