Update weblogsysteem TUD

Ik zie dat het weblogsysteem zojuist weer in werking is getreden na de geplande update. Er kunnen diverse nieuwe widgets (zoals een tagcloud etc.) en skins worden gekozen. Daarnaast is de admin interface veranderd. Kortom genoeg om weer eens te gaan bekijken (en in de tijd van de komkommers moet dit te doen zijn). Wellicht dat een en ander in deze blog dus nog zal gaan veranderen (zo is de tagcloud inmiddels al toegevoegd, maar ik moet nog wel wat tags aanmaken).

Naast de TU Delft gaan ook de medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden gebruik maken van dit systeem. Dit biedt natuurlijk ook diverse nieuwe mogelijkheden (gezamenlijk een blog bij houden tbv vakken die zowel in Delft als in Leiden worden gegeven). Weer een mooi voorbeeld van een goede samenwerking.

Hopelijk stimuleert deze uitbreiding van het weblogsysteem nog meer TUD’ers om te gaan bloggen.