Over mijn blog

Welkom op mijn weblog!

Hier schrijf ik over mijn bezigheden, als onderwijskundige op het gebied van ICT in het academisch onderwijs. Tot eind 2009 was ik werkzaam voor de TU Delft, sinds 2010 ben ik werkzaam als Educational Technologist aan de Universiteit van Tilburg. Ik post hier regelmatig mijn 'gedachtekronkels' op het gebied van onderwijs. Schroom niet om een reactie te plaatsen op mijn weblog.


"Tell me and I forget, show me and I remember, involve me and I understand."

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Update weblogsysteem TUD

Ik zie dat het weblogsysteem zojuist weer in werking is getreden na de geplande update. Er kunnen diverse nieuwe widgets (zoals een tagcloud etc.) en skins worden gekozen. Daarnaast is de admin interface veranderd. Kortom genoeg om weer eens te gaan bekijken (en in de tijd van de komkommers moet dit te doen zijn). Wellicht dat een en ander in deze blog dus nog zal gaan veranderen (zo is de tagcloud inmiddels al toegevoegd, maar ik moet nog wel wat tags aanmaken).

Naast de TU Delft gaan ook de medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden gebruik maken van dit systeem. Dit biedt natuurlijk ook diverse nieuwe mogelijkheden (gezamenlijk een blog bij houden tbv vakken die zowel in Delft als in Leiden worden gegeven). Weer een mooi voorbeeld van een goede samenwerking. 

Hopelijk stimuleert deze uitbreiding van het weblogsysteem nog meer TUD’ers om te gaan bloggen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft