Over mijn blog

Welkom op mijn weblog!

Hier schrijf ik over mijn bezigheden, als onderwijskundige op het gebied van ICT in het academisch onderwijs. Tot eind 2009 was ik werkzaam voor de TU Delft, sinds 2010 ben ik werkzaam als Educational Technologist aan de Universiteit van Tilburg. Ik post hier regelmatig mijn 'gedachtekronkels' op het gebied van onderwijs. Schroom niet om een reactie te plaatsen op mijn weblog.


"Tell me and I forget, show me and I remember, involve me and I understand."

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Blackboard Europe userconference 2009 (1)

Dit jaar vond de userconferentie plaats van 6 t/m 8 april in Barcelona in (het overigens niet altijd zonnige) Spanje. Met een delegatie van vijf personen waren we vanuit de TU Delft aanwezig: Kees van Kuijen en Ron van Velzen (O&S, IMOS), Willem van Valkenburg en Gerwin Pols (ICT, 3xO) en Hans Eikenaar (ICT, B&O).

Ik zal op mijn weblog verslag doen van mijn bevindingen over dit congres. Zoals ik al eerder heb gemeld, ben ik niet van het realtime bloggen. Ik wil het eerst altijd even laten bezinken. Echter aangekomen op Schiphol, kwam ik er achter dat ik zowel mijn laptop en fotocamera thuis had laten liggen. Vandaar dat ik wel genoodzaakt was om achteraf te bloggen. Tja dan kun je toch wel zien dat ik meer onderwijskundige ben dan ICT-er.
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft