Blackboard Europe userconference 2009 (1)

Dit jaar vond de userconferentie plaats van 6 t/m 8 april in Barcelona in (het overigens niet altijd zonnige) Spanje. Met een delegatie van vijf personen waren we vanuit de TU Delft aanwezig: Kees van Kuijen en Ron van Velzen (O&S, IMOS), Willem van Valkenburg en Gerwin Pols (ICT, 3xO) en Hans Eikenaar (ICT, B&O).

Ik zal op mijn weblog verslag doen van mijn bevindingen over dit congres. Zoals ik al eerder heb gemeld, ben ik niet van het realtime bloggen. Ik wil het eerst altijd even laten bezinken. Echter aangekomen op Schiphol, kwam ik er achter dat ik zowel mijn laptop en fotocamera thuis had laten liggen. Vandaar dat ik wel genoodzaakt was om achteraf te bloggen. Tja dan kun je toch wel zien dat ik meer onderwijskundige ben dan ICT-er.