ICTO Roadshow 2009

Om meer docenten enthousiast te maken voor het toepassen van ICT in het Onderwijs, organiseren O&S, de faculteit en het SSC ICT de ICTO Roadshow, die op elke faculteit enkele dagen aanwezig zal zijn.

De eerste Roadshow (tevens pilot) wordt gehouden op de faculteit IO op 9-10-11 juni 2009 (kuil in de grote hal van het gebouw van IO). Er is gekozen voor een lunchbijeenkomst van 12.00 – 14.00 uur om zoveel mogelijk docenten in de gelegenheid te stellen de Roadshow te bezoeken (lunch wordt verzorgd).

Kom ook naar de Roadshow waar u kunt ervaren (dmv demonstraties en presentaties) wat ICT voor uw eigen onderwijs kan betekenen! Meer informatie en het programma vindt u op: http://www.ictoroadshow2009.tudelft.nl/