Over mijn blog

Welkom op mijn weblog!

Hier schrijf ik over mijn bezigheden, als onderwijskundige op het gebied van ICT in het academisch onderwijs. Tot eind 2009 was ik werkzaam voor de TU Delft, sinds 2010 ben ik werkzaam als Educational Technologist aan de Universiteit van Tilburg. Ik post hier regelmatig mijn 'gedachtekronkels' op het gebied van onderwijs. Schroom niet om een reactie te plaatsen op mijn weblog.


"Tell me and I forget, show me and I remember, involve me and I understand."

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

ICTO Roadshow 2009

Om meer docenten enthousiast te maken voor het toepassen van ICT in het Onderwijs, organiseren O&S, de faculteit en het SSC ICT de ICTO Roadshow, die op elke faculteit enkele dagen aanwezig zal zijn.

De eerste Roadshow (tevens pilot) wordt gehouden op de faculteit IO op 9-10-11 juni 2009 (kuil in de grote hal van het gebouw van IO). Er is gekozen voor een lunchbijeenkomst van 12.00 – 14.00 uur om zoveel mogelijk docenten in de gelegenheid te stellen de Roadshow te bezoeken (lunch wordt verzorgd).

Kom ook naar de Roadshow waar u kunt ervaren (dmv demonstraties en presentaties) wat ICT voor uw eigen onderwijs kan betekenen! Meer informatie en het programma vindt u op: http://www.ictoroadshow2009.tudelft.nl/

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft