Onderwijs in de 21e eeuw

Een mooi filmpje die de toekomst van het onderwijs beschrijft, met aandacht voor zaken als, (mobiele) technologie, personalisatie, veranderende rol docent en student, betrokkenheid omgeving (community) etc. Volgens mij bevat dit filmpje zeker de kern van waar we met ons onderwijs heen moeten.

YouTube Preview Image

Aanvullend dit filmpje van Michael Wesch (Dit presenteerde hij ook tijdens de Online Educa Berlijn 2008)

A Vision of Students Today: a short video summarizing some of the most important characteristics of students today how they learn, what they need to learn, their goals, hopes, dreams, what their lives will be like, and what…

YouTube Preview Image