Handleiding Blackboard Portfolio

De vraag naar e-portfolio’s op de TU Delft begint behoorlijk toe te nemen. Steeds meer opleidingen zetten het portfolio in ten behoeve van bijvoorbeeld de studie loopbaan begeleiding en/of het studie advies (en daarmee het BSA; bindend studie advies).

Reden genoeg dus om de handleiding Blackboard Portfolio (CS Basic) weer eens aan te passen. De nieuwe versie is vanaf heden beschikbaar. (Vooralsnog in het Nederlands; de Engelstalige versie volgt spoedig). Zie ook http://www.icto.tudelft.nl/etalage/portfoliosysteem/ (tevens zijn hier voorbeelden van student portfolio’s te zien; zeker de moeite waard om te bekijken).