Over mijn blog

Welkom op mijn weblog!

Hier schrijf ik over mijn bezigheden, als onderwijskundige op het gebied van ICT in het academisch onderwijs. Tot eind 2009 was ik werkzaam voor de TU Delft, sinds 2010 ben ik werkzaam als Educational Technologist aan de Universiteit van Tilburg. Ik post hier regelmatig mijn 'gedachtekronkels' op het gebied van onderwijs. Schroom niet om een reactie te plaatsen op mijn weblog.


"Tell me and I forget, show me and I remember, involve me and I understand."

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Een tijdje geleden…

Het is inderdaad weer een tijd geleden dat ik aandacht heb besteed aan mijn weblog. Volgens mij heeft dat ook te maken met het feit dat ik behoorlijk actief aan het twitteren ben gegaan (zie twitter: @gerwinpols). Voorheen plaatste ik mijn bevindingen meteen op mijn weblog; nu blijk ik twitter vaker te gebruiken. Vaak ook door snelle reacties op je berichten.

Inmiddels werk ik nu zo’n 5 maanden als Educational Technologist voor de Universiteit van Tilburg. Maar vorige week donderdag (29 april) was ik weer even terug op de TU Delft; namelijk voor mijn afscheidsborrel. Vanwege de vorst en sneeuwstorm perikelen afgelopen winter was mijn borrel geannuleerd. 29 april was dus eindelijk de dag dat ik officieel afscheid kon nemen van de TU Delft. Het was erg gezellig in het cafe van de faculteit CiTG. Erg leuk om weer eens wat oud-collega’s te zien. Al beweren sommigen dat ze mij nu vaker zien dan de tijd dat ik in Delft werkte…

Bij dezen wil ik alle collega’s nog van harte bedanken. Ook voor de mooie kado’s (vooral de Senz paraplu!); al zijn die er wel op gericht om te laten zien dat ik bij de TU Delft heb gezeten, zie de foto met als reactie van Willem van Valkenburg op twitter: "@gerwinpols kan zich eindelijk een beetje vertonen op de uvt":

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft